482289a4-d720-4889-b53c-fac9fc0e2d3b_edited_edited_edited.jpg

BEREIK JE DOELEN

Transformatie dmv Sensi Therapie & Artistic Hsp Coaching ūü¶č

 

SENSI THERAPIE

Kom bij de oorzaak van jouw uitdagingen

In zeer korte tijd komen we achter jouw paradigma's en uitdagingen die jou ervan weerhouden om te transformeren naar de persoon die jij wil zijn. Uit ervaring blijkt dat deze vorm van therapie al snel tot de pijnpunten komt om de volgende stappen te zetten. Het Sensi principe werkt via ontgrendeling, behandelen, voeding en eventuele middelen die jouw transformatieproces in gang zullen zetten. Het zal jouw leven een andere wending geven waar jij al heel lang naar verlangt. Proberen is de beste ervaring die je jezelf kan geven.
Het Sensi protocol is dé waarborg voor de meest effectieve vorm van therapie.

De therapie is erop gericht om de mens in zijn totaliteit te behandelen.
Weghalen gifstoffen uit het lichaam (ontgiften met remedies en orthomoleculaire preparaten)
Stoppen met het toevoegen van gifstoffen in het lichaam (dieet en allergie meting)
Wegnemen van de oorzaken (o.a. remedies)
Direct op gang brengen van het proces (o.a. massagetechnieken en emoties vrijmaken)

HSP/HSS, MINDSET & LEADERSHIP

Gevoeligheid als kracht & Leiderschap

Leer je gave te gebruiken als een talent en zet het in vol zelfvertrouwen. Leer hierbij je grenzen te bewaren. Leer assertief zijn en nee zeggen als jouw gevoel dit aangeeft. Plan alles zorgvuldig alsook de rust in je agenda. Heb jij hier dringend nood aan? Contacteer me gerust voor een gratis intake gesprek.

ART, MINDSET & LEADERSHIP

Out of the box mentaliteit & creatieve processen ontwikkelen als artistiek leider

Ben jij een persoon met een artistiek brein. Wil jij leren hoe je chaos omzet in structuur en daadkracht? Hoe je jouw ide√ęen omzet in realiteit. Hoe jij er kan staan als een echte leider die anderen weet te inspireren? Aarzel niet om¬†me te contacteren¬†voor een gratis intake gesprek.

ARTSENSE LEADER

Creatief & Gevoelig Leiderschap

Ontwikkelen van een artistieke mindset, je gave hooggevoeligheid¬†ten volle benutten, oplossingsgericht leren communiceren met je team. Dit zijn skills die je zullen transformeren tot een leider die zich kwetsbaar durft op te stellen en een veilige sfeer weet te cre√ęren voor het ganse team. Ontdek samen met ons de kracht die jij al zolang wil laten ontwaken in jezelf om de authentieke¬†versie van jezelf te kunnen zijn als leider.¬†Contacteer me gerust voor een gratis intake gesprek.